Altijd gratis verzending binnen Nederland

Voor 14 dagen bedenktijd

Op werkdagen vóór 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd gratis verzending binnen Nederland

EN NL DE

Retouren

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, verzoeken wij u vriendelijk de betreffende artikelen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aan te melden voor retour. Dit kan via onze webshop in uw account. Na het aanmelden van uw retourzending heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen voldoende gefrankeerd en met een kopie van de factuur aan ons retour te zenden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. De schoenen zijn dan ongedragen, in de originele doos en stevig verpakt. U kunt daarvoor ook onze verzendzak hergebruiken. Indien u een andere maat of model wilt, dan kunt dat paar direct bestellen in de webshop. Als de schoenen in goede staat bij ons zijn aangekomen wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen twee weken, maar meestal binnen enkele werkdagen terug gestort op uw rekening.

 

Om het retourzenden nog makkelijker te maken kunt u gebruikmaken van de groene knop  'retourzending aanmaken' die u onder deze tekst vindt. U kunt uw retourzending voordelig versturen of zelfs laten ophalen op een door u gekozen plaats en tijdstip.

 

Let er goed op dat u altijd een verzendbewijs van de vervoerder ontvangt en bewaar deze totdat uw retour door ons is afgehandeld. U bent namelijk altijd verantwoordelijk voor de retourzending, ook als u gebruik maakt van de extra service die wij bieden via Returnista. Bezorgdiensten bieden vaak de mogelijkheid om het pakket verzekerd te verzenden tegen schade of verlies.

 

Ook is het mogelijk dat u een paar dat u online heeft besteld in de winkel afgeeft. U kunt dan ook eventueel gelijk ruilen. U ontvangt een bewijs van afgifte. Het aankoopbedrag wordt direct retour geboekt en zal meestal binnen twee werkdagen weer op uw rekening staan waarmee u oorsponkelijk betaald had.

 

Ruilen in de winkel kan binnen 14 dagen op vertoon van een kassabon. De schoenen dienen ongedragen en compleet met originele doos te zijn.

Nieuwe Binnenweg 14
3015 BA Rotterdam
010-4366317
info@calandschoen.nl
CoC-number: 24011653
VAT-number: NL8160.79.511.B01
OPENING TIMES
Monday 13:00 - 18:00
Tuesday 09:30 - 18:00
Wednesday 09:30 - 18:00
Thursday 09:30 - 18:00
Friday 09:30 - 19:00
Saturday 09:30 - 17:00

Closed on Sundays and holidays
Good Friday, Sinterklaas evening, Christmas Eve and New Years Eve we close at 5 p.m.

Your shopping cart (0)
The shopping cart will be canceled after 30 minutes of inactivity.
Total 0.00
View order
Back to shop
Filter